Samen met H. van der Heijden Import verzorg ik door het hele land alsmede België en Luxemburg workshops en opleidingen in Brazilian Wax.

Eerstvolgende workshop:

 Indeling workshop:

Dag 1: Theoretische gedeelte:

Maandagochtend zullen de deelnemers (min. 6 – max 10 deelnemers) gezamenlijk het theoretische deel van de workshop bijwonen, gevolgd door een heerlijke lunch. Koffie en thee met lekkers wordt tijdens de workshop geserveerd. Door deze opzet zal er voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen. Tevens is er een handout met nuttige informatie.

Na afloop is er gelegenheid om eventueel een Brazilian Starters Kit (met 25% korting) aan te schaffen. Let op: pin betalingen hebben de voorkeur, wanneer u contant betaal dan volledig gepast, daar ik geen wisselgeld mee heb. Tijdens deze dag kun je ook een bestelling van goederen plaatsen met 10% workshop korting. Die zal worden nagezonden met een factuur daags na workshop.

Dag 2: Praktische gedeelte:

Maandagmiddag/avond na de lunch en dinsdag de gehele dag zal de cursusleidster afreizen naar de verschillende adressen van de cursisten om ter plekke in jullie salon gedurende twee uur je te voorzien van informatie/tips/trucs/uitleg en demo te geven van een Brazilian wax behandeling. Zij zal je begeleiden bij de behandeling, om u zo goed mogelijke praktijk ervaring te bieden.

Tip: graag de Waxwarmer met pot Brazililan wax opgewarmd met alle toebehoren klaar zetten, voordat de leidster arriveert. Zo kunnen de 2 uur optimaal benut worden.

Het is de bedoeling dat er twee modellen met verschillende haar types model zijn. Afgesproken tijdstip in overleg met de cursusleidster. Dit is zeer belangrijk, zonder model kun je niet oefenen.

Na afloop van de praktijkles ontvang je uit handen van de cursusleidster een certificaat.

Kort samengevat:

Brazilian workshop kost € 395,- excl.btw, prijs is inclusief koffie of thee met lekkers, lunch, handout, privé les gedurende 2 uur aan je salon en certificaat na afloop.

Ter plekke kunt u een Brazilian Starters Kit aanschaffen met 25% korting – alleen tijdens de workshop voor maar € 75,- ipv € 99,95 excl. BTW.

 

Voor workshops elders kunt u contact opnemen op afspraak@brazilianwaxsalon.nl of onder tel.nr. 06-15355447

Maandag 8 mei

Dinsdag 9 mei

Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

Privacy Policy: We hate spam and promise to keep your email address safe